Om terrorister og civil ulydighed

Så er der igen lidt til overvejelse.

Vi har jo igennem længere tid været totalt terrorist paranoide og strammet op på vores lovgivning omkring rockere, oprettet overvågnings og-våbenfri zoner, givet øgede beføjelser til politiet, oprettet børnepornofiltre og pålagt ISP’ere at blokere for adgang til sider der muligvis indeholder piratkopieret materiale. Og når Anonymous går til angreb på sider de ikke er enige med er det en kriminel strafbar handling.  Hacktivism er kriminelt

Klimatopmødet i Kbh var præget af voldsomme og tvivlsomme masseanholdelser.

Nu har vi så en sag om 5 mennesker der blev anholdt ved an antiterroranholdelse fordi der blev taget fejl af vedkommende og en eftersøgt terrorist.

Søreme om ikke politirapporterne er blevet væk så der ikke er nogen dokumentation, og man derfor ikke kan finde betjentene.

Enten er det udtryk for en skræmmende inkompetence, eller også er det udtryk for at Politiet ikke ønsker at fremlægge oplysninger, hvilket er endnu mere skræmmende.

Nu er der så oprør i mange af de mellemøstlige lande.

De forsamles i modstrid med den siddende regerings ønsker på offentlige pladser, og kæmper med politi, hemmeligt politi og militæret for at opnå den frihed og levestandard de har ønsket i mange år.

De ønsker bl.a de grundlæggende frihedsrettigheder og udøver deres forsamlingsret og ytringsfrihed. Og de er villige til at dø for det.

Faktisk blev oprøret i Tunesien udløst af en ung mand der satte ild til sig selv.

Ud over den grundlæggende handling og fysiske tilsteeværelse er en stor del af oprørene godt hjulpet at mobiltelefoner og internet, da det leverer et hurtigt samlingspunkt og informationscentral, der er meget svær at styre.

Hvilket selvfølgelig ikke er gået ubemærket hen, og Gadaffi derfor har lukket for internettet i Libyen.

Det er jo et mødested for kriminelle oprørere og terrorister som bør overvåges og kontrolleres

Er der nogen der kan se paralleller til tilstandene i vore fine lille demokratiske ende af EU?

Share

Leave a Reply

 

Event Calendar
februar 2011
M Ti O To F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28EC
Upcoming Events
  • No events.
Arkiver
Kategorier
Tags